Teus

Deze maand overleed op 82-jarige leeftijd Teus Kamper, voormalig penningmeester van de mahjongbond. De gezelligheid stond bij hem voorop bij het spelen van mahjong.

Reactie (0) Hits: 64

buddy hollycenter

Geïnspireerd door mijn artikel over de laatste uren van Buddy Holly benaderde Wormerveerder Joop Duijs mij. Vorig jaar bracht hij een bezoek aan het Buddy Holly Museum en stond hij aan het graf van zijn held.

Reactie (0) Hits: 71
kuttjedood
Overlijdensbericht in AD van 12 maart 2019.

Zou actrice Janine van Elzakker het zelf leuk hebben gevonden dat boven haar overlijdensbericht in AD deze week stond ‘Wilhelmina Kuttje dood’? In ieder geval werd duidelijk dat zelfs met de dood de verwarring zaaiende invloed van kunstenaar Wim T. Schippers niet ophoudt. Bericht uit het gekkenhuis.

Reactie (6) Hits: 213

tinusrepOp een koude februaridag in 1991 overleed mijn vader Tinus Rep, 86 jaar oud. Mijn oudste broer sprak tijdens de uitvaartdienst een herdenkingsrede uit. Bijna dertig jaar later voel ik de behoefte daar alsnog een eigen In Memoriam aan toe te voegen.

Reactie (6) Hits: 215

bobbraakmanOud-collega Puck Wagenaar stuurde me vandaag een bericht door dat hij had aangetroffen op Facebook: ‘Na een ziekbed van een paar maanden is vannacht is onze vader Bob overleden. Wij waren op dat moment bij hem. Toen bij hem longkanker werd gevonden, was deze al zo ver uitgezaaid dat behandelen niet meer mogelijk bleek. We zijn enorm dankbaar voor de vele steun en blijken van medeleven, in de vorm van bezoekjes, telefoontjes en kaarten, die mijn vader in deze laatste periode heeft mogen ontvangen.’ Was getekend: Marije en Stijn Braakman. Graag deel ik wat herinneringen aan Bob Braakman.

Reactie (7) Hits: 369

Copyright © 2015-2019 Martin Rep | Bussum | Contact