Ton Rijnders RosmalenTon Rijnders, een van de veteranen van het Nederlandse mahjong, is niet meer. Jarenlang domineerde hij de Nederlandse ranglijsten. Op 20 april overleed hij in zijn woonplaats Purmerend, 75 jaar oud. Ik herinner mij een ‘grand old man’.

Teus

Deze maand overleed op 82-jarige leeftijd Teus Kamper, voormalig penningmeester van de mahjongbond. De gezelligheid stond bij hem voorop bij het spelen van mahjong.

buddy hollycenter

Geïnspireerd door mijn artikel over de laatste uren van Buddy Holly benaderde Wormerveerder Joop Duijs mij. Vorig jaar bracht hij een bezoek aan het Buddy Holly Museum en stond hij aan het graf van zijn held.

kuttjedood
Overlijdensbericht in AD van 12 maart 2019.

Zou actrice Janine van Elzakker het zelf leuk hebben gevonden dat boven haar overlijdensbericht in AD deze week stond ‘Wilhelmina Kuttje dood’? In ieder geval werd duidelijk dat zelfs met de dood de verwarring zaaiende invloed van kunstenaar Wim T. Schippers niet ophoudt. Bericht uit het gekkenhuis.

tinusrepOp een koude februaridag in 1991 overleed mijn vader Tinus Rep, 86 jaar oud. Mijn oudste broer sprak tijdens de uitvaartdienst een herdenkingsrede uit. Bijna dertig jaar later voel ik de behoefte daar alsnog een eigen In Memoriam aan toe te voegen.

Copyright © 2015-2019 Martin Rep | Bussum | Contact