tinusrepOp een koude februaridag in 1991 overleed mijn vader Tinus Rep, 86 jaar oud. Mijn oudste broer sprak tijdens de uitvaartdienst een herdenkingsrede uit. Bijna dertig jaar later voel ik de behoefte daar alsnog een eigen In Memoriam aan toe te voegen.

Reactie (5) Hits: 104

bobbraakmanOud-collega Puck Wagenaar stuurde me vandaag een bericht door dat hij had aangetroffen op Facebook: ‘Na een ziekbed van een paar maanden is vannacht is onze vader Bob overleden. Wij waren op dat moment bij hem. Toen bij hem longkanker werd gevonden, was deze al zo ver uitgezaaid dat behandelen niet meer mogelijk bleek. We zijn enorm dankbaar voor de vele steun en blijken van medeleven, in de vorm van bezoekjes, telefoontjes en kaarten, die mijn vader in deze laatste periode heeft mogen ontvangen.’ Was getekend: Marije en Stijn Braakman. Graag deel ik wat herinneringen aan Bob Braakman.

Reactie (7) Hits: 266

wessel burger

Wessel Burger is overleden.

Ik kende Wessel niet erg goed. Hij was een trouwe lezer van de verhalen op deze website en een al even trouwe commentaarschrijver.

Reactie (0) Hits: 284

weiss april63

logoZe benaderde mij omdat ze in verband met mijn boek over Zaandam-zuid graag herinneringen wilde ophalen aan de tijd dat zij in de Jan Eijdenbergstraat woonde. Maar uiteindelijk praatten Heleen van Waarden en ik voornamelijk over haar vader, geschiedenisleraar Piet Weiss. Een portret, ter gelegenheid van de komende reünie van het Blaise Pascal College.

Reactie (5) Hits: 600

Copyright © 2015-2019 Martin Rep | Bussum | Contact