rothonden vlaanderenJe loopt te genieten van de natuur en staat opeens oog-in-oog met een razende hond. Het derde deel in mijn serie over de honden in mijn leven: Hoe onschuldige wandelaars op het platteland het leven zuur wordt gemaakt maar toch kunnen overleven dankzij een piep van 25 duizend Herz.

pasjanw02De angst voor de dondergod, voor hagel, voor vuurwerk en voor een zachte regenbui. Deel 2 in mijn korte serie verhalen over de honden die mijn levenspad kruisten: Pasja.

tristan 196401

Al toen ik vier jaar was, ging het fout tussen mij en de hond. Een al te agressief blaffend vervaarlijk monster maakte voorgoed een einde aan een mogelijke relatie met de trouwste vriend van de mens. Toch bleven ze mijn leven binnenkomen. Een overzicht van mijn hondenlevens. Deel 1: Tristan, de jachthond.

acvdpandVoor de laatste keer kwamen het afgelopen najaar de gepensioneerde journalisten bijeen die in de jaren zeventig werkten op de redactie van Amersfoortse Courant/Veluws Dagblad. Ik had iedere aanwezige uitgedaagd een column voor te dragen met herinneringen aan de krant. Mijn bijdrage bestond uit een beschrijving van het gevoel om 's nachts alleen te zijn in de 'krantenkathedraal'.  

Copyright © 2015-2022 Martin Rep | Radboudlaan 14 | 1402 XP  Bussum | Contact