chinasoldatenVerslag in een oude ordner gevonen. Samen met onze vriendin Betsie maakten Dicky en ik in oktober 2002 onze eerste reis naar China. Een bijzondere belevenis, die we bovendien konden combineren met deelname aan het eerste wereldkampioenschap mahjong in Japan. Onlangs vond ik de in internetcafés geschreven en naderhand uitgeprinte mailtjes terug die ik destijds aan familie en vrienden in Nederland stuurde. Gelukkig had ik ook de foto's nog.  

Reactie (1) Hits: 1235

puchdag 461

Ik verkocht mijn Puch al in 1968. Maar veel leeftijdgenoten waren verstandiger dan ik. Zij bleven knutselen, sleutelen en poetsen aan hun geliefde bezit. Soms een halve eeuw lang. Ruim honderd van hen deden afgelopen week mee aan hun jaarlijkse Zomerrit.

Reactie (4) Hits: 501

noordzuid 132

Op zoek naar een uitje voor de laatste vakantiedagen? Mijn gratis tip: bezoek het grootste museum van Amsterdam, de Noord-Zuidlijn.

Reactie (4) Hits: 219

sint bari2Speciaal om het wonder van Sint Nicolaas van dichtbij te zien, reisde ik dit jaar naar de Italiaanse havenstad Bari. Het bezoek aan zijn crypte eindigde met een liedje voor de sint. 

Reactie (1) Hits: 161

Copyright © 2015-2018 Martin Rep | Bussum | Contact