puch 1Opeens vind ik in een bijna vergeten fotoalbum een vergeten foto terug. Een bijzondere foto, want zo veel heb ik er niet met mijn betreurde witte Puch Skyrider bromfiets. Het is ook een van de eerste foto’s met het meisje dat ik nog altijd heb.

westvleeten vkHet ‘lekkerste bier ter wereld’ is alleen te koop in de abdij waar het gebrouwen wordt. De aanschaf is al een avontuur op zich. In de hemel is geen bier, daarom verkopen de paters het hier.

wytze brandsmaWytze Brandsma verliet Zaandam en de veilige gereformeerde kerk. Hij vestigde zich op het Friese platteland en fulmineerde als vrijzinnig doopsgezinde predikant tegen de industriële moloch. Zijn dichtbundels getuigen van een haast calvinistische strijd met de Heer.

chinasoldatenVerslag in een oude ordner gevonen. Samen met onze vriendin Betsie maakten Dicky en ik in oktober 2002 onze eerste reis naar China. Een bijzondere belevenis, die we bovendien konden combineren met deelname aan het eerste wereldkampioenschap mahjong in Japan. Onlangs vond ik de in internetcafés geschreven en naderhand uitgeprinte mailtjes terug die ik destijds aan familie en vrienden in Nederland stuurde. Gelukkig had ik ook de foto's nog.  

Copyright © 2015-2019 Martin Rep | Bussum | Contact