martin coastMin of meer toevallig woonde ik in augustus 1964 in het Kurhaus in Scheveningen het concert bij van The Rolling Stones, dat de geschiedenis is ingegaan als een van de meest beruchte optredens van de band. Tientallen jaren later kreeg ik er mijn ‘fifteen minutes of fame’ door. Hoewel…?

Reactie (1) Hits: 897

thescorpionsHalverwege de jaren zestig was ‘the British Invasion’ op zijn hoogtepunt. De Nederlandse jeugd omarmde massaal de Engelse ‘beatgroepen’. Een grote gebeurtenis voor Zaandam was toen eind oktober 1965 The Scorpions Ons Huis aandeden.

Reactie (0) Hits: 1305

aznavourgrafitoHij is 94 geworden, ik ben inmiddels 72. Dan is het toch een beetje schrale oogst als ik, aan het einde van het lange, lange leven van ‘de laatste Franse chansonnier’ moet constateren dat ik hem maar één keer heb meegemaakt.

Reactie (3) Hits: 188

George Pierce Sun Records December 4 1956 03bVandaag zou hij 81 zijn geworden – in werkelijkheid haalde hij net de helft. Herinneringen aan een zeer gelovige jongen en een ontmoeting in New York met zijn ‘Million Dollar Quartet’. Waarom ik Elvis niet pruimde, is achteraf gezien onbegrijpelijk.

Reactie (2) Hits: 9327

Copyright © 2015-2018 Martin Rep | Bussum | Contact