lille1967Met ingang van het nieuwe jaar mogen ouderwetse, vervuilende brommers Amsterdam niet meer in. Juist dit jaar was het vijftig jaar geleden dat ik mijn laatste vakantie als vrije jongen maakte - op mijn witte Puch Skyrider. Zeven Zaanse jongens naar Parijs, en terug. ‘De mooiste vakantie van mijn leven.’

Reactie (5) Hits: 2897

top2000verlosser2Derde kerstdag 2015: swingen in de kerk, dansen met de dominee en een gebed dat wordt opgezonden tussen de nummers van de Bussumse top-acht door. Waar is het collectezakje?

Reactie (1) Hits: 685

wielie elhorstWielie Elhorst wilde voorganger worden bij het Leger des Heils, net als zijn ouders. Tot hij erachter kwam dat dat voor hem als homo onmogelijk was. Nu is hij wijkpredikant van de PKN in Bussum en LHBT (homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transgenders)-dominee in Amsterdam. En mist hij het kerstfeest van het Leger nog altijd.

Reactie (2) Hits: 1249

ninalee posterEen ontmoeting op een toilet in Leeuwarden. Ik ken die vrouw, ik ben haar al vaak tegengekomen.

Reactie (1) Hits: 721
jezus klein

Een spirituele ontmoeting in Rome. Een man verschijnt in de kerk, enkele uren nadat ik zijn getekende portret toegemaild heb gekregen. Heb ik echt Jezus gezien? 

Reactie (4) Hits: 793

Copyright © 2015-2018 Martin Rep | Bussum | Contact