stones rep natasjaStones-fan van het allereerste uur Martin Rep was donderdagavond aanwezig bij het concert van The Rolling Stones in de Amsterdam Arena. Zouden ze naar de vorderingen met de nieuwe Zaanbrug bij Wormerveer hebben gekeken?

treur repOp het laatste moment is het concert van The Rolling Stones in de Arena van vanavond afgelast: Mick Jagger heeft corona. Martin Rep stond al klaar, met drie kaartjes in zijn hand.

the rolling stones in liverpoolIn juni treden The Rolling Stones weer op in Nederland. Waarom ik alsnog dat peperdure kaartje voor het concert kocht.

5235575 exclusif johnny hallyday sur scene sal 950x0 5Vijf jaar geleden overleed Johnny Hallyday, de buiten Frankrijk nauwelijks bekende wereldberoemde rockzanger. Ik wil eerherstel voor de ‘vergeten’ Franse rocker en een ereplaats voor hem in Chansons! van Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps. Deel 2 van een korte serie: ik duik in mijn platenkast en bezoek het theater waar hij ooit zijn grote successen vierde.

johnnyh

In december zal het vijf jaar geleden zijn dat het grote Franse idool van de yé-yé-rock stierf. In Nederland was hij nauwelijks meer bekend. Toch verdient Johnny Hallyday, met zijn vele miljoenen fans, als geen ander een ereplaats in het tv-programma Chansons! van Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps. Deel 1 van een korte serie verhalen waarin ik mijn liefde belijd voor Johnny Hallyday: hoe ik kennismaakte met het idool van mijn jeugd.

Copyright © 2015-2022 Martin Rep | Radboudlaan 14 | 1402 XP  Bussum | Contact