vak2001sienaNiet één, niet twee, maar drie vakanties misgelopen afgelopen jaar. Vervelend, zeker. Maar we weten uit ervaring dat het altijd nog erger kan.

moliereIk vind in een ordner een uitgebreide correspondentie terug. Overpeinzingen bij een langdurige vriendschap en hoe die tot een abrupt einde kwam. 

giethoorn005

Het is het jaar van onze gouden bruiloft. Vijftig jaar geleden gaven we elkaar ons plechtige jawoord in het stadhuis van Zaandam. De volgende dag gingen we op huwelijksreis. Met de fiets, de trein en de bus naar een rustig plaatsje genaamd Giethoorn. Verslag van een honeymoon uit vervlogen tijden.

doskampioen29Twintig jaar lang heb ik in Nijmegen gewoond. Vlak naast het stadspark de Goffert -- een plaats waar historische gebeurtenissen plaatsvonden. Zoals het landskampioenschap van DOS in 1956, het enige dat DOS en de legendarische keeper Frans de Munck ooit zouden behalen. 

methetmesoptafel

Zestig jaar nadat ik deelname misliep aan de populairste radioquiz van de jaren vijftig, kreeg ik de kans op eerherstel als ik meedoe aan de kennis- en blufquiz Met het mes op tafel van Omroep Max. Eindelijk mijn revanche op ‘Kouwejan’ en de anderen van de christelijke mulo in Zaandam.

.

Copyright © 2015-2020 Martin Rep | Radboudlaan 14 | 1402 XP  Bussum | Contact